BIBILIOTEKET: Slik kan det se ut på en fortellestund på biblioteket.

Inviterer til fortellestund

Lørdag blir det høy spenning, spisse ører og store øyne på biblioteket, når historien om epletyven skal fortelles.

Publisert

Høstferie er normalt sett en stille tid på biblioteket, og det gjelder strengt tatt også i år. Det er i midlertid minst ett viktig unntak det er verdt å merke seg denne uken. Lørdag inviteres småtasser fra rundt tre år til en kosestund på biblioteket med både fortellerstund og høstverksted. Fotoutstillingen «Året rundt» er også åpen i galleriet. 

Fortellerstund «Eplekake» og høstverksted

Velkommen til fortellerstund i høstferien! En bror og en søster våkner en høstmorgen og oppdager at alle eplene i hagen er vekk. En tyv har vært på ferde. Hva skal de gjøre hele den lange vinteren uten lukten av eplekake i huset? De bestemmer seg for å lete etter eplene, og det første sporet finner de i hagen - to gjenglemte tryllehatter. Agnethe synger og forteller om epler, trollmenn og høstens gleder. Fra 3 år. Etter fortellerstunden blir det høstverksted med klipp og lim. Lørdag 5. oktober kl. 11.00

Når livet i Oppegård er i normal gjenge igjen, altså etter høstferien, kan du glede deg til følgende meny på biblioteket:

Forfatterbesøk: Arnfinn Kolerud

Glad i gode bøker for både små og store om hverdagslige hendelser og viktige temaer, beskrevet med underfundig humor, overraskende vendinger, ordlek og språklig kreativitet? Da bør du komme til Kolben bibliotek og møte Arnfinn Kolerud! Han har bl.a. skrevet Snillionen og trilogien om Vassbygda. Han bokbades av biblioteksjef Linda Rasten. I samarbeid med Follo mållag. Gratisbilletter på biblioteket eller kolben.no. Tirsdag 8. oktober kl. 19.00

Brettspillkveld (merk dato)

Kom og spill brettspill med gamle og nye venner. HEF Follo lokallag serverer pizza. 11. oktober kl. 18.00

Utstilling i Kolben galleri

«Året rundt» Kolbotn Fotoklubb viser bilder fra sin interne konkurranse – Månedens bilde. Galleriet er åpent i bibliotekets betjente åpningstid.

Utstillingen står til 9. oktober

Faste aktiviteter:

Litterært kvarter 

Onsdager kl. 12.15.

Et kvarter – en bibliotekar – og en bok som har gjort inntrykk.

På nett kl. ett 

Digital veiledning for deg som vil lære mer. Mobil, nettbrett, PC/Mac.

Tirsdag kl. 13.00

Åpen barnehage

Mandag og torsdag 10-13

Powered by Labrador CMS