BIBLIOTEKET: Frank anbefaler en overnaturlig spenningsroman som lener seg mot skrekksjangeren

Brutalt,  fartsfylt og sørgelig, dette er 600 sider som holder leseren våken.

Frank på biblioteket anbefaler denne uken en gotisk roadtrip og et sterkt familiedrama i en grensesprengende roman fra Argentina.

Publisert Sist oppdatert

Hver uke anbefaler dyktige fagfolk god litteratur på oavis.no. Målet er å tipse våre lesere om bøker du kanskje ikke visste at du burde lese. Romanen Frank har funnet frem er nettopp dette!

Vår del av natten 

av Mariana Enriquez

Anbefalt av Frank

Mariana Enriquez er en av de mest spennende nyere forfatterne fra Argentina. Dette er en overnaturlig spenningsroman som lener seg mot skrekksjangeren. 

Hovedpersonene er far og sønn, Juan og Gaspar. De har overnaturlige evner, og Juan blir brukt som et medium av Ordenen, et hemmelig selskap som bruker Juans evner for å påkalle Mørket, i håp om å få informasjon om hvordan man skal oppnå evig liv. 

På grunn av  dårlige helse føler Juan at han er i Ordenens makt, men han gjør sitt ytterste for at sønnen, som har arvet de sjeldne evnene, ikke skal havne i deres klør. Både sønnen og uskyldige som kommer for nær må lide for dette. 

«Vår del av natten» er brutalt skrevet, både fartsfylt og sørgelig, og forfatteren er dyktig nok til å holde leseren årvåken gjennom 600 sider. Hun maner fram en tilstedeværelse hos leseren som er sjelden, og forbeholdt de aller beste forfatterne.

Powered by Labrador CMS