FOREDRAG: Onsdag er det duket for et spennende foredrag på biblioteket i Kolben.

Full fart før ferien

Høstferie er dvaletid for arrangementer på biblioteket. Men før den tid har de én skikkelig godbit.

Publisert

I morgen kommer nemlig Alf van der Hagen for å fortelle om Ingvar Ambjørnsens innholdsrike liv og virke. Arrangementet er til alt overmål gratis.

Husk at biblioteket tross alt også handler om bøker da, og vårt enorme bibliotekstilbud i Kolben er avhengig av at du stikker innom og bruker det med ujevne mellomrom. 

Kanskje kan våre innholdsrike boktips være en katalysator for ditt neste besøk?

Her er noen godbiter du kan glede deg til:

Onsdag 25. september kl. 19.00:

I dette foredraget forteller Alf van der Hagen om Ingvar Ambjørnsens begivenhetsrike liv. Helt siden debuten har Ingvar Ambjørnsen skrevet frem karakterer som står på kanten eller på utsiden av samfunnet, karakterer preget av angst og psykisk uro, rus og utenforskap, men også preget av varme og humor, vennskap, solidaritet ... og ikke minst sterke naturopplevelser. Arrangementet er støttet av Fritt Ord. Gratisbilletter på biblioteket eller kolben.no

Møt seniorkontakten

Tirsdag 1. oktober kl. 12.00:

Møt seniorkontakt Torgunn L. Dal på biblioteket den første tirsdagen i måneden kl. 12-13. Her kan du få råd og tips til en aktiv hverdag, eller kanskje du bare har lyst til å ta en prat!

Fortellerstund «Eplekake»

Lørdag 5. oktober kl. 11.00

Velkommen til fortellerstund i høstferien. En bror og en søster våkner en høstmorgen og oppdager at alle eplene i hagen er vekk. En tyv har vært på ferde. Hva skal de gjøre hele den lange vinteren uten lukten av eplekake i huset? De bestemmer seg for å lete etter eplene, og det første sporet finner de i hagen - to gjenglemte tryllehatter. Agnethe synger og forteller om epler, trollmenn og høstens gleder. Fra 3 år. Etter fortellerstunden blir det høstverksted med klipp og lim.

Forfatterbesøk: Arnfinn Kolerud

Tirsdag 8. oktober kl. 19.00

Glad i gode bøker for både små og store om hverdagslige hendelser og viktige temaer, beskrevet med underfundig humor, overraskende vendinger, ordlek og språklig kreativitet? Da bør du komme til Kolben bibliotek og møte Arnfinn Kolerud! Han har bl.a. skrevet Snillionen og trilogien om Vassbygda. Han bokbades av biblioteksjef Linda Rasten. I samarbeid med Follo mållag. Gratisbilletter på biblioteket eller kolben.no

Brettspillkveld (merk dato)

11. oktober kl. 18.00

Kom og spill brettspill med gamle og nye venner. HEF Follo lokallag serverer pizza.

Utstilling i Kolben galleri

Utstillingen står til 9. oktober

Kolbotn Fotoklubb viser bilder fra sin interne konkurranse – Månedens bilde. Arr.: Kolbotn fotoklubb. Galleriet er åpent i bibliotekets betjente åpningstid. 

Faste aktiviteter:

Litterært kvarter (ikke uke 40)

Onsdager kl. 12.15.

Et kvarter – en bibliotekar – og en bok som har gjort inntrykk.

På nett kl. ett (ikke uke 40)

Digital veiledning for deg som vil lære mer. Mobil, nettbrett, PC/Mac.

Tirsdag kl. 13.00

Åpen barnehage (ikke uke 40)

Mandag og torsdag 10-13

Powered by Labrador CMS