KLARE FOR ALT: Er du Beatles-fan, bør du henge deg på den ultimate kvelden for storfans i regi av Oppegaard Rock Club!

Dobbel Beatles-feiring fra rockeklubben

Klar for årets feteste tribute-konsert? Oppegaard Rock Club feirer Macca og Sgt. Pepper.

Lørdag 10. juni inviterer Oppegaard Rock Club til en feiring av to jubiléer med en ekstra rockepub kalt «One hundred and twentyfive».

Jubleum

Søndag 18. juni fyller Sir Paul McCartney aka ‹Macca› 75 år.

Og for femti år siden, den 1. juni 1967, ble et av tidenes mest ikoniske album lansert. Vi snakker selvfølgelig om "Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band", av svært mange regnet som The Beatles sitt mesterverk.

– Ultimat mix

Sønnen til nylig avdøde Beatlesprodusent Sir George Martin,  Giles Martin har med ærefrykt og respektfull hånd jobbet med originalopptakene på nytt. Resultatet har blitt oppsiktsvekkende bra!

Les også: Lost in the mango! Jørn Hoel kommer til Kolbotn!

– Og vi spiller selvfølgelig den ultimate høyoppløselige miksen som kun selges med den eksklusive «50th Anniversary Super Deluxe Edition", sier Dag-Magnus Samuelsen i rockeklubben.

PS! Saken fortsetter under bildet!

KLARE FOR ALT: Er du Beatles-fan, bør du henge deg på den ultimate kvelden for storfans i regi av Oppegaard Rock Club!

 

 

Hyllest

For å komme i den rette stemningen, gir bandet «Pauls Garasje» en musikalsk hyllest av mesteren. Det bys på et utvalg av Paul McCartney›s rocka og popharmoniske låter mellom 1963 og 1967.

Les også: Se bilder fra Sumprock 2017

«Pauls Garasje» består av Ståle Stålmann Kverndokk (kompgitar og sang, Beatlesnerd og uhelbredelig fan, Jakob Palmer Kverndokk (sologitar og arvelig belastet på alle musikalske områder, Pär Basset (bass og sang (gitarist med gode bassgitarevner, derav navne), samt Tor Linckert: (trommer og utstyrt med et fotografisk minne på Ringos trommeoverganger.

Les også: Se video fra Sumprock 2017

– «Pauls Garasje» hadde aller helst sett at vi kunne spille inn en plate i Abbey Road Studios, men etter at konkurransen ble litt hard, tar vi nå sikte på å finne garasjen til Paul McCartney som egnet sted å spille inn sin hyllest til den store mesteren, sier selverklærte Beatlesnerd Ståle Stålmann Kverndokk med et smil.

KLARE FOR ALT: Er du Beatles-fan, bør du henge deg på den ultimate kvelden for storfans i regi av Oppegaard Rock Club!

PS! Saken fortsetter bildet!

 

 

Bestill billetter

Tiden vil vise hva dette blir til, men i mellomtiden spiller de på Kolben sal 4 i forbindelse med mesterens 75 års dag, og 50-årsjubileet til det arrangørene omtaler som tidenes flotteste plate og platecover), Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band.

Klikk play for å nyte musikken!

Dermed er det bare å bestille billetter. De koster kun 125 kroner og kan bestliles via kolben.no.

Les også: Endelig er "Den Hvite Elefant" åpen for sesongen

Løp, kjøp og nyt! Vi tåler vel også en reprise på originalen? Sjekk spillelisten her!

 

Powered by Labrador CMS