GJØR DET SELV: Tommy Pham driverOppegård Sushi og Wok, og har pusset opp uteserveringen med sine egne hender i flere uker.

Oppegårds "nye" uteservering

Tommy Pham har pusset opp Oppegård Sushi & Wok med sine egne hender, og ønsker nå alle velkomne til en "ny" uteservering.

Den 20. mai kunne Tommy Pham med glede åpne sin nyoppussede uteservering i Skiveien 11, og han har gjort hele jobben selv!

– Før var uteserveringen trist og kjedelig, med kalde toner og farger. Nå har jeg erstattet det med grå og brune toner, og brutt tradisjon med de hvite fargene. I tillegg har vi fått på plass pynt og mange planter - jeg vil at folk skal føle at de er i en hage, spesielt siden det er så nært en asfaltert vei, sier han.

Les også: Helt rått på Oppegård

Han har brukt fem uker på prosjektet, og hatt mange lange dager.

– Jeg har lagt sjelen min i dette, og har ikke leid inn noen, men gjort hele jobben selv, sier den lidenskapelige kokken.

Saken fortsetter under bildet. 

Eget røykeområde

HAGEN VED VEIEN: Slik er det blitt! Tommy Pham (innfelt) har forsøkt å gjøre det intimt og hyggelig med planter og nye farger.

Noe av det som møter deg (hvis du ikke har vært der ennå), er nye møbler, nytt gulv, flere varmelamper, nye farger, mer belysning - og markisene kommer i juni. 

– I tillegg jobber vi med å ferdigstille inngangspartiet, samt et eget røykeområde utenfor uteserveringen, siden det er en røykfri uteservering, legger han til. 

Fordi én person sa det

Bakgrunnen for oppussingen var en kundes tilbakemelding: uteserveringen stod ikke i stil med resten av restauranten.

NYTT: Ta deg en tur og se hvordan det er blitt!

– Selv om det var bare én person av veldig mange som besøker oss, var det nok for meg. Jeg vil gjøre alle som én fornøyde, sier Pham.

 

Powered by Labrador CMS