KOLBEN: Oliver (10) og Maxine (6) fra Kolbotn spiller i helgens «Pinocchio»-forestillinger

Oliver (10) og Maxine (6) fra Kolbotn er endelig klar for scenen  i Kolben

Marianne Mørk har kastet krykkene, jubel er innkassert etter premiere i Ski, og nå gleder ensemblet seg til å ta med «Pinocchio» til Kolben til helgen. 

Publisert Sist oppdatert

– Løgn er et viktig tema vi alle trenger å bli minnet på i 2024.  Mennesker rundt omkring i verden lyver jo så nesen deres kan vokse herfra og til månen, sier Marianne Mørk.

Hun brakk foten i innspurten mot årets forestilling, men lot seg ikke stoppe.

– Noen ganger må man bare få lov til å være skikkelig fornøyd med det man får til, og nå har vi en topp produksjon, stråler hun.

Stående applaus

– Forestillingen har hatt premiere og fire forestillinger i Rådhusteateret i Ski, og det til stående applaus hver gang, forteller Marianne til Oppegård Avis.

Det er et stort ensemble på 60 skuespillere i ulik alder fra 5 til nærmere 50 som fyller scenen med spenning og store fargerike dansenummer i et univers av musikk og farger.

– Ingenting er så magisk som når teppet går opp, og vi blir tatt med inn i et levende univers som på teateret, sier hun.

Klassiker

Historien er velkjent for de fleste, ikke minst gjennom Disney sin versjon, men originalen er fra en italiensk barnebok fra 1883.

Pinocchios nese vokser når han lyver til Gresshoppen, Feen og alle andre han møter på sin vei for å bli en ordentlig gutt.

CIRKUS: Pia Elise Almdal fra Tårnåsen spiller flere roller i forestillingen, her er hun i rollen som sirkus-direktør.

Fra 4 til 100

– Dette er en forestilling som passer hele familien, fra 4-åringer til de som har rundet 100, forteller Marianne entusiastisk. 

– Og vi har mange flinke skuespillere fra gamle Oppegård. Så kom og se, avslutter hun.

Den yngste er for øvrig bare seks år, nemlig Maxine.

Forestillinger

Forestillingen går både lørdag 21 og, og søndag 22 sept, kl 14.00 begge dager, og billetter kan du bestille her:

Marianne Mørks Teater presenterer Pinocchio i Kolben  

Powered by Labrador CMS