FULLT TRYKK: Åpningen av Kid på Kolbotn Torg vitner om en etterlengtet butikk

– Hvis det fortsetter slik er vi mer enn fornøyde

Torsdag 2. juni åpnet Kid dørene til en splitter ny butikk på Kolbotn Torg. Responsen fra kundene forteller at butikken er et etterlengtet innslag på senteret.

Publisert Sist oppdatert

Butikkleder Marita Emanuelsson kan fortelle om en åpning som går over all forventning. Så glade for butikken er kundene at når Oppegård Avis snakker med butikklederen så roper flere i bakgrunnen om hvor fornøyde de er.

– Det har vært en fantastisk åpning, med mye kunder og kø i hele dag, forteller Emanuelsson.

MANGE KUNDER: Det har vært noe så sjeldent som kombinasjonen av kø og god stemning i butikken i hele dag.

Mer trykk enn forventet

– Det har vært mye mer trykk enn det vi forventet. Det er tydelig at kunden har savnet Kid. Hvis det fortsetter slik er vi mer enn fornøyde, forteller hun lattermildt.

Butikklederen kan friste med en butikk som har fullt sortiment.

– Vi har har en del møbler som ikke andre Kid butikker har, og er det noe kunden savner så kan vi bestille det, sier Emanuelsson og frister med alt som Kid er kjent for, i tillegg til små møbler, og til og med spisestue også.

– Og masse fine utemøbler, det er det mange som vil ha nå, legger butikklederen til, og lover at utemøblene tåler vær og vind.

Vil du toppe det hele så byr de på utepotter som matcher stolene.

Kanskje ikke en så verst butikk å få inn på senteret, og er du innom før helgen er omme så rekker du åpningstilbudene deres også.

Powered by Labrador CMS