HERLIG GJENG: Oppegårds tredjedivisjonsdamer er et ungt, men heltent lag.

Oppegård-damene holder sølvplassen

Nå er de gule og sorte krigerne kul fire poeng bak serieleder Follo.

Publisert

Det har vært en svært god sesong for Oppegårds tredjedivisjonsdamer, og etter 16 serierunder, har de gule og sorte krigerne en flott rekke med gode resultater og prestasjoner.

Det unge laget har etter 16 serierunder vunnet 13 kamper, har ingen uavgjort og bare tre tap. Det gjør at de har sopt med seg hele 26 poeng, noe som er kun fire poeng bak serieleder Follo HK Damer 2, og sølvplass i serien.

Ny hjemmekamp

Allerede tirsdag den 30. januar klokken 20.30 er det klart for ny hjemmekamp for Oppegård-damene.

Les også: Forrykende lokaloppgjør i tredjedivisjon

Da kommer Tveter på besøk i Østre Greverud Idrettshall, et lav som nok kommer til å by på utfordringer. Tveter er nemlig laget som ligger rett under Oppegård på tabellen. Kun fire poeng skiller de to lagene, og det er nok garantert noen sultne gjester som kommer på besøk denne tirsdagen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

TOK POENGENE: Her ser du et bilde fra forrige match, hvor Oppegård tok poeng etter 22-28-seier borte mot Vålerenga.

Sterke motstandere i vente - og lokaloppgjør

Etter Tveterkampen gjenstår fem seriekamper, noe som gjør et mulig opprykk absolutt innenfor rekkevidde, vel å merke dersom Follo-damene gjør det dårlig i tiden som kommer.

Motstanderne de neste serierundene etter Tveter-kampen er Haugerud, Tindlund, Skogstrand og Bækkelaget Håndball, og så er det selvfølgelig lokaloppgjør på gang mot Kolbotn. 

Les også: Seier til Oppegård i lokaloppgjøret

Lokaloppgjøret spilles tirsdag den 13. februar klokken 20.30 i Østre Greverud Idrettshall. Dette blir en spennende kamp, og det er ventet kniving om hvert eneste mål og hver eneste meter på banen.

Sist de to lagene møttes, endte Oppegård opp med å ta poengene. Hvorvidt det blir slik denne gangen, gjenstår å se!

PS! Vi ønsker Oppegård-damene lykke til videre i serien!

Powered by Labrador CMS