LUNCH & CATERING: Kanelbollene her er stor suksess. Det samme kan man ikke si om regnskapet.

– Per i dag baker vi 500 boller til hver fredag

2023 ble ikke et lukrativt år for Flyt Catering som tok over Lunch & Catering i Skiveien i april.

Publisert

– Rent resultatmessig ble det som forventet, men jeg tror det vil bli bra på sikt, forteller Espen Gryt, som står bak Flyt Catering til Østlandets Blad som omtalte saken først.

Flyt Catering overtok Lunch & Catering i april. 

I bedriftens regnskaper fra 2023 står bedriften med ca 4,3 millioner kroner i driftsinntekter og et resultat før skatt på minus 108.000 kroner.

– Vi har drevet en omfattende omorganisering og omprofilering. Det er kostbart. I tillegg har vi opprettet nye avdelinger på Romerike og i Bodø. Denne satsingen påvirker alle avdelingene våre, forklarer Gryt til ØB.

Dette er Flyt Catering:

Flyt består av de tidligere cateringselskapene Elvebredden Catering i Oslo, Romerike Catering og Lunch & Catering i Follo, som over totalt 80 år har utviklet seg til å bli en av de ledende catering- og eventspesialistene i sine områder. Kjent for sin kvalitet, smak og profesjonalitet har selskapet de siste årene investert stort i å videreutvikle egne systemer, menyer og løsninger. 

Etableringen av Norges første landsdekkende cateringkjede markerer en ny fase i selskapets vekst og engasjement for å betjene kunder over hele landet. 

Kilde: flytcatering.no

Kanelbollefredag er en lokal suksess

En stor suksess på Kolbotn er "kanelbollefredag", som har blitt svært populært.

– Per i dag baker vi 500 boller til hver fredag. Det er kjempepopulært og vi blir raskt utsolgt, forteller Alexander Tvenge, daglig leder på Lunch og Catering. 

Nå vurderer selskapet å innføre kanelbollefredag og på de andre avdelingene til cateringkjeden.

– Vi ser en stadig økning i antallet boller som blir solgt ut på fredager. Det går både til private og bedrifter i nærområdet, sier han, og nevner at kanelbollefredag vurderes startet opp ved de andre lokalkontorene også, forteller Flyt-lederen. 

Tror ikke på knallår i 2024

Gryt er moderat optimistisk når det gjelder de økonomiske utsiktene for 2024.

– Rent økonomisk så tror jeg ikke 2024 blir et knallår. Vi havner nok et sted rundt null, noe som jo vil være bedre enn i 2023. Men for kundene og for oss på sikt, tror jeg avdelingen på Kolbotn blir bra, sier Gryt til regionsavisen. 

Powered by Labrador CMS