PLUSS Fra sushi-dronning til curry-konge på Myrvoll I de gamle Queen sushi-lokalene på Myrvoll har Saaed Baryar tatt over tronen med mat-nyheten Curry Corner.
PLUSS Fra deilig tikka til digg burger på Greverud Grand Taj-filialen på Greverud er historie, men snart åpner det et flunkende nytt og spenstig burger-konsept i lokalene.
PLUSS Blodrøde tall – optimistisk eier Uoppgjorte regninger, massiv husleiegjeld og galopperende kostnader. Det er ståa for O´Learys på Kolbotn Torg.
PLUSS Helene og Vebjørn tar ikke sommerferie: – Vi holder åpent for fine julikvelder på bistroen Tårnhuset Bistro holder for første gang åpent gjennom sommeren, og Helene og Vebjørn håper gjestene vil sette pris på muligheten til å stikke innom for å ta et lite glass.
PLUSS Testet: – En enormt positiv overraskelse Oppegård Avis har testet den nye menyen på The Well-restauranten, Mori,
PLUSS Mer spill-moro på O´Learys Nå blir det enda gøyere å være gjest på den populære sports-restauranten.
PLUSS Endelig klare for re-åpning I helgen er det klart for åpning av nyheten Tårnhuset Bistro. Eierduoen klarer nesten ikke vente.
PLUSS Wolt til Oppegård Det er ikke bare høyblokker og mopedran som bidrar til storbytendenser i Oppegård. Nå frister den ultraurbane aktøren Wolt med leveringer i hele Nordre Follo.
Åpner for fullt igjen Lørdag åpner vin- og pizzarestauranten Vinoria i Kolbotn sentrum for normal drift.
PLUSS Vil utkonkurrere Oslo I slutten av mars blir det åpning av Vinoria – kompromissløs vinbar med bygdas beste pizza og ultra-kortreist øl.
Tårnhuset kutter åpningstidene 2022 var et nytt røft år for restaurantbransjen. Nå tar tradisjonsrike Tårnhuset grep for å sikre fremtiden.
Kroken på døren for to restauranter Forrige uke ble det kroken på døren for både Eden China Restaurant og Wasabi Restaurant Tårnåsen.
Med denne gjengen skal Jonathan gjennomgå 16 ukers helvete Jonathan Romano fra Oppegård er en av de seks deltakerne i det populære tv-programmet «16 ukers helvete», som skal vises på Discovery + og TVNorge i januar.
Gir 12 millioner til små og mellomstore bedrifter I regjeringens nye krisepakke til næringslivet er det satt av en milliard ekstra til kommunene som er hardest rammet av koronapandemien. Over 12 millioner kroner av disse pengene vil gå til små og mellomstore bedrifter i Nordre Follo.
Hvordan går det, Helene på Tårnhuset? Før vi går løs på de vanlige spørsmålene, er det én ting vi må spørre om, Helene…
Vant kjærlighetsmiddag – for én… Tårnåsen-mannen David van Dort smilte fra øre til øre etter å ha vunnet Villa Sandvigens Facebook-konkurranse, og sikret seg det han antok var en Valentines-middag for to.
«Ny» uteservering på Kolbotn Gamle Tårnhuset har ryddet plass i hagen. Nå er det plass til minst 20 gjester i solen.
I rute foran åpningen Kjetil og Geir bygger og banker på Kolbotn torg, men snart er saken biff. Det er bare få uker til åpningen av O'Learys.
Ny vår for spiseriet Nå har Anette Embretsen pusset opp restauranten sin. Sjekk så fint det har blitt!
– Vi er godt i gang! Byggingen av O´Learys-restauranten er i full gang på Kolbotn torg. I tillegg har Kolbotns nye stor-restaurant nå startet prosessen med å ansette folk.
Kullebunden Spiseri pusser opp Anette Embretsen har tatt malekosten fatt. Nå skjer det mye inne i restauranten på Kolbotn.
De skal drive O'Learys på Kolbotn Torg Bak etableringen står Oppegård-gutt Geir Sjøvold (49) sammen med Kjetil Døviken.
Ett år med liv og røre! Babar Razzaq forbereder mange overraskelser på La Paz Greverud, og takker trofaste kunder i utestedets første år.
Grøde og glede! Det er høstmarked! På søndag er det duket for høstmarked på Villa Sandvigen på Svartskog for syvende gang!
Sommerliv(e) på La Paz Mens du har ferie, jobber betjeningen på La Paz Live på Greverud så skummet spruter og gaflene klirrer.
Rå matglede! To tiår med mat og hygge, hardt arbeid og drømmen som ble til virkelighet. Oppegård Sushi & Wok fyller 20 år - og er fortsatt like fersk og vital.
Endelig åpner «Den Hvite Elefant»! Den 11. mai braker det løs på Ingierstrand når «Den Hvite Elefant» åpner dørene igjen.
Villa Sandvigen i ny drakt Villa Sandvigen har fått nytt tak, og hagen er pusset opp for vårens gjester.
Ruller ut grillmat fra Hellas! Nå er disse fire grekerne fra Greek & Grill klare til å erobre Oppegård med tradisjonell gresk grillmat.
– Stolt av alt vi har fått til Bent Åge Rustad ser tilbake på tiden fra start til slutt på Tårnhuset. Han har mange spennende tanker om fremtiden etter at han nå forlater restauranten han var med på å starte.
Nytt spisested på stasjonen Kolbotn grill, som flytter inn på Kolbotn stasjon, skal friste deg med hjemmelaget italiensk pizza og tyrkisk kebab, samt ferskt brød, god kaffe og tradisjonelle frokostmenyer.
Pangstart for La Paz Live Babars nye utested har livet opp Greverud, og det vet lokalbefolkningen å sette pris på.