Fisk + akevitt = sant Fra og med denne uken kan du få røkt ørret marinert i Oppegårdakevitt på både Meny på Greverud og i Fiskehuset i Sentrumsbygget.
Sterkt førjulssalg for Oppegårdakevitten Oppegårdakevitten går så det dundrer og vil bli å finne på mange, lokale middagsbord denne julen. Fortsatt er det mulig å skaffe den!
Lansert med brask og med bram! Onsdag kommer Oppegård-akevitten ut i polhyllene. Denne uken var det lanseringsfest!
KONKURRANSE! Vinn billetter til lanseringsfesten! Svar på noen enkle spørsmål, og ta med din beste venn for å prøvesmake den nye Oppegård-akevitten først!
Thomas sitt festbilde pryder etiketten Leserne av oavis.no var klare i sin dom, og stemte lokalfotograf Thomas Telstø Hysværs fantastiske fyrverkeribildet helt til topps!
Oppegård-akevitten var stjernen på akevitt-festival Stor interesse for ultralokale, sterke dråper under Oslo Aquavitfestival.
Nå kommer den endelig tilbake! Gikk du glipp av Oppegårdakevitten ved forrige lansering? Slapp av! Det flasker seg denne gangen også! Til høsten har du sjansen igjen!