Bærekraftig julemat fra Svartskog Kristin og Hilde Hammer Aukrust driver Gården på Svartskog. De oppfordrer til å bruke hele dyret når du kjøper kjøtt, og lover du kommer til få deg mange gode, og kanskje nye, smaksopplevelser.
Sjekk Milans tomatkjempe! I hagen til Milan Tevanovic (74) fra Kolbotn finner du alt fra salater og gulrøtter til jordskokker og gresskar, men det er tomater som er stoltheten hans.
Mer kortreist blåbærsyltetøy skal du lete lenge etter! Fire ungdomselever fra Hellerasten skole har startet elevbedriften Guttas Hjemmelagde, som kan friste lokalbefolkningen med det mest kortreiste blåbærsyltetøyet.
Åpnet gårdsbutikk på stabburet Gården på Svartskog er blitt mye mer enn en gård. Nå har de driftige eierne startet helgeåpen butikk.
Nå er Oppegård-akevitten her i ny og julete utgave! Lokal og sterk! Endelig er den tilbake! Landstormen lanserer den nye versjonen av Oppegård-juleakevitten i den vanlige 500 ml-flasken og jubileumsakevitten i en helt ny gigantflaske.