PLUSS Sugen på Wagyu fra Kråkstad eller ribbe fra Svartskog? På en parkeringsplass på Sofiemyr kan du få kjøpt julemat så kortreist at den nesten må kalles ureist.
PLUSS Åpnet selvbetjent gårdsbutikk på Svartskog Nå kan du stikke innom og skaffe deg superlokale gårdsprodukter når det måtte passe.
PLUSS Lam på gang! OBS: Vi advarer mot svært søte bilder!Hvert år på denne tiden av året blir fjøset på Gården på Svartskog gjort om til en profesjonell fødeavdeling med døgnbemanning.
Bærekraftig julemat fra Svartskog Kristin og Hilde Hammer Aukrust driver Gården på Svartskog. De oppfordrer til å bruke hele dyret når du kjøper kjøtt, og lover du kommer til få deg mange gode, og kanskje nye, smaksopplevelser.
Mer «korona-kroner» til næringslivet Det lokale næringslivet fikk i overkant av åtte millioner kroner gjennom den siste kommunale kompensasjonsordningen.
Nå er det julerush på Svartskog Vanligvis er det åpent bare på søndagene, men nå har gårdsbutikken til Gården på Svartskog virkelig kommet inn på oppløpssiden før julefreden senker seg.
Åpnet gårdsbutikk på stabburet Gården på Svartskog er blitt mye mer enn en gård. Nå har de driftige eierne startet helgeåpen butikk.
Lenge leve søndagssteika Jeg tenker mye på mat. Først og fremst fordi jeg jobber med mat, i det som på koronaspråket nå er kjent som forsyningslinja, her ute på Gården på Svartskog.
Oppegårds nye «hotelt» Dette overnattingsstedet gjør det mulig for byløver uten hengekøye og telt å få oppleve det beste med å være på tur.
Hvordan går det på gården, Hilde? – Vi er jo kjempeprivilegerte som bor som vi gjør, og med så mye aktiviteter tilgjengelig for ungene.
– Vi trodde katten vår var død Den 15 år gamle katten dukket opp i barnehagen på Svartskog. Det skulle vise seg at den hadde vært på skikkelig langtur.
Det glade ribbeliv på Svartskog Når vi serverer juleribbe på julaften er det stadig flere som har skaffet den hos Hilde på Svartskog. Nå bygges det spekeri på kommunens eneste heltidsdrevne gård.
Vår på gården Våren er en rolig tid for noen, men for bønder betyr det mye jobb - og glede. Vi har vært på Gården på Svartskog!
– Er du født gutt, er sjansene dårlige Hva gjør en sau til en god sau? Lammingssesongen er akkurat over på Svartskog, og vi lærer hva som gjør at en sau blir middagsmat eller får leve i flere år.
Lokale perler for regionen Når Akershus Reiselivsråd skulle velge caser for sin nye reklamefilm for å trekke turister til regionen, falt valget på tre lokale bedrifter.
Slik skal opplevelser fra Oppegård lokke turister til regionen Flere lokale bedrifter brukes i ny, omfattende reklamekampanje for opplevelser i Oslo og Akershus.
Grisefint i Tyskland Her representerer Hilde fra Svartskog Oppegård på en av verdens mest anerkjente matmesser.
Fra gården på Svartskog til renomert matmesse i Berlin Hilde Hammer Aukrust skal representere Norge på International Grüne Woche i Berlin
Svinaktig godt Gården på Svartskog har noe ikke alle andre har. De har griser som gjør seg perfekt til italiensk spekemat.