ELSKER HOCKEY: Oppegård-guttene og iskrigerne Chris Martin Noer, Leo Norberg, Mathias Isaksen, Martin Andresen Aarhus og Mads Egge Edner kan stolt vise frem pokalen etter Dragons Cup på Hamar.

Hockey-hauker herjet på Hamar

Her er gutta som får fart på isen! Fem Oppegård-gutter satte sitt preg på landets største ishockeyturnering!

Publisert

Med fem Oppegård-gutter på laget satt Ski Icehawks U10 sitt preg på landets største ishockeyturnering, Dragons Cup på Hamar. Ski-laget vant til slutt fem av seks kamper i det gamle OL-anlegget.

Chris Martin Noer, Leo Norberg, Mathias Isaksen, Mads Egge Edner og Martin Andresen Aarhus går alle i fjerde klasse på Greverud skole og spiller hockey på Ski U10.

Favner bredt

Ski-laget favner bredt geografisk, og foruten Oppegård er det en dedikert gjeng spillere fra Ski, Drøbak, Askim og Nordby, samt en jente fra Nesodden.

Chris, Leo, Mathias, Mads, Martin og de andre iskrigerne viste nok en gang at de er en sammensveiset gjeng med fokus på jobbing, samspill og skøytegåing.

– Og så har vi det gøy sammen, sier niåringene. For laget har markert seg positivt siden de begynte å spille på Ski som seksåringer, og turneringen Dragons Cup på Hamar ble intet unntak.

Tre dager med cupmoro!

Cupen, som strakk seg over tre dager, ble innledet med kamp mot Lørenskog tidlig fredag kveld. Dessverre gjorde køen ut av byen sitt til at oppladning ble hektisk, og Ski gikk først på et 3-4-tap. Men så snudde det.

Lørdag fikk de gule og blå Ski-spillerne stifte bekjentskap med de to Trondheims-lagene Rosenborg og Astor. To trønderlag som bød på god motstand, men ble malt i stykker av et Ski-maskineri som hadde fått opp dampen. 5-1 og 4-1 endte kampene. Lørdagens siste var mot et godt Storhamar-lag, men også her ble det Ski-seier 4-2. En herlig lørdag ble avsluttet med pizzafest for spillere og foreldre.

Les også: Ferdinand fra Oppegård tok seg til finalen i World Cup

Niåringene fra Ski hadde spart det beste til slutt. For i sine to siste kamper vartet de opp med storspill mot to andre Storhamar-lag.

Først ble det 5-0 tidlig søndag morgen, før det bokstavelig talt ble stille i fjøset etter 13-1 til Icehawks mot hjemmelaget.

– Hockey er livet, jublet de fem samstemt etter en herlig hockeyhelg på Hamar.

Powered by Labrador CMS