PROFIL: Solveig Gulbrandsen er en av norsk kvinnefotballs største profiler gjennom historien.

Solveig Gulbrandsen fortsetter i KIL

Fotball-legenden blir å se i støtteapparatet neste sesong.

Publisert

Det er mye takket være Gulbrandsen og hennes familie at Kolbotn i en årrekke har kjempet i toppen av norsk kvinnefotball.

Da Kolbotn etablerte seg i som et topplag, var flere lokale jenter solide bidragsytere, og Gulbrandsen har lyst til å hjelpe unge Kolbotn-spillere med å nå målene sin, derfor skal hun nå være med på spillerutvikling fremover.

– Jeg brenner for talentutvikling og Kolbotn har mange spennende talenter i yngres avdeling. Jobben min blir å følge opp både de yngste spillerne som allerede er i a-lagsstallen samt talentene i yngres avdeling. Siden jeg er over gjennomsnittlig interessert i spillerutvikling, har jeg i flere år fulgt med på ungdomsavdelingen til Kolbotn. Det er flere lovende spillere som jeg gleder meg til å jobbe med. Jeg håper også at jeg kan bidra til at de yngste jentene på A-laget tar sted i riktig retning, forteller Gulbrandsen til kolbotnkvinnefotball.no.

PS! Saken fortsetter under bildet! Nederst i saken kan du også se glimt fra Gulbrandsens siste kamp for Kolbotn!

I støtteapparatet

Nå er det altså klart at Gulbrandsen legger fotballskolene på hyllen (foreløpig), men hun kommer altså til å være i støtteappratet som sportslig utvikler.

Også styreleder Rune Halmøy gleder seg over at Gulbrandsen fortsetter i klubben.

PS! Saken fortsetter under bildet!


– Jeg er veldig fornøyd med at vi har økonomiske rammer til å kunne tilby en kapasitet som Solveig en 50% stilling som spillerutvikler. Vi har lenge hatt som mål at Kolbotn skal være blant de beste i landet på spillerutvikling, og med ansettelsen av Gulbrandsen mener jeg at vi styrker talentarbeidet vesentlig, uttaler Halmøy til kolbotnkvinnefotball.no.

Og hvem vet, kanskje Gulbrandsen også kommer til å ta frem fotballskoene en og annen gang. Ingenting hadde i så fall vært mer gledelig, men det er uansett storveis bra at hun blir med som en del av klubben også fremover!

PS! Klikk play i videovinduet for å se glimt fra Gulbrandsens siste seriekamp fro Kolbotn.

 

PROFIL: Solveig Gulbrandsen er en av norsk kvinnefotballs største profiler gjennom historien.
FORBILDE: Her ser du Gulbrandsen på trening med Kolbotns J09. Stjernen tar mer enn gjerne i et tak for de yngre!

Klikk play for å se video!

Powered by Labrador CMS