INVITERER: Kjell Magne Bondevik gleder seg til Charlotte Rørth kommer til Sofiemyr kirke.

Ny samtalepartner for Bondevik

Danske Charlotte Rørth møtte Jesus i Spania. Nå kommer hun til Sofiemyr kirke for å møte Kjell Magne Bondevik.

Publisert

Charlotte Rørth var en helt alminnelig dansk journalist, mor til tre barn og ikke vanlig kirkegjenger. Under et besøk i en kirke Spania sto plutselig Jesus fysisk foran henne og talte til henne i 20. minutter. På spørsmål om hun selv tror på denne opplevelsen svarer hun gjerne at hun ikke tror, men at hun vet. 

Det var etter denne skjellsettende opplevelsen at Charlotte Rørth ble en «motvillig troende» som hun selv sier.

Til Kolbotn

Nå kommer hun til Kolbotn og forteller selv om dette i Sofiemyr kirke onsdag 23. oktober. Her vil hun komme inn på hvordan det er å leve et normalt liv etter sin opplevelse. Hun vil også berette om reaksjoner fra familie, kolleger, naboer og kirken. Mange spør seg om hun er en særling eller om det finnes flere som henne. 

Dette vil hun kommentere og hun vil berette hudløst ærlig om år med voldsomme begivenheter, stor offentlig oppmerksomhet, misunnelse, dyp sorg og om sin kamp for å få andre til å forstå verdien i at vi taler åpent om det viktigste i livet.

Samtale

Etter hennes innlegg vil hun ha en samtale med Kjell Magne Bondevik.

Rørths første bok «Da jeg møtte Jesus» lå flere år på toppen av bestselgerlisten i Danmark. Den blir det anledning til å kjøpe etter møtet.

Alle er hjertelig velkommen i Sofiemyr kirke, Kolbotn onsdag 23. oktober kl.20.

Powered by Labrador CMS