STOR STAS: Nancy og Antonia hadde disket opp med herlig høstsuppe og foccacia.

Lagde høstfest i barnehagen

En kjele med deilig suppe, egenprodusert kunst og masse blide foreldre, sørget for en real dose høstkos på Kornmoenga.

Publisert

«Velkommen til Høstsuppe» kunne man lese i invitasjonen fra Augestad barnehage på Kormoenga. Barnehagen - som inntil i sommer var en slags tvillingbarnehage med den nå nedlagte Augestad barnehage avdeling Tårnåsen - ligger vis a vis Øståsen kirke og Hellerasten ungdomsskole.

Tirsdag ettermiddag var hele barnehagen pyntet til høstfest, og på avdelingene Pepita, Kornmo og Gjende - selvsagt oppkalt etter den legendariske kjeksfabrikken som lå på Kornmoenga - piplet det inn festklare voksne.

GODT BESØK: Foreldre, besteforeldre, tanter og søsken kom på besøk i barnehagen.
FLOTT TRE: På Pepita hadde alle barna fått sin lille figur som ble til et flott tre. Slik så det ut på avstand. Ansiktene til alle barna er sladdet av personvernhensyn.
PYNTET TIL FEST: Barnehagen var dekorert etter alle kunstens regler.

Smakfull suppe

Her fikk de først og fremst servert en herlig høstsuppe med ferske grønnsaker, selvsagt produsert under kyndig medvirkning fra barna. Foccacia var også bakt og sørget for et herremåltid for store og små.

– Vi må jo lage en koselig fest for dere nå som høsten er her, sa Nancy, pedagogisk leder på småbarnsavdelingen, til de fremmøtte.

Været var for øvrig akkurat så høstaktig som det skal være, praten gikk rundt bordene og alle var enige om at det var en flott høstsuppedag i Augestad barnehage på Kornmoenga.

PS: Vil du at Oppegård Avis skal komme på ditt arrangement eller i din barnehage? Tips oss da vel, på tips@oavis.no

NYDELIG SUPPE: En ekte høstsuppe, slik høstsuppe skal være.
AUGESTAD BARNEHAGE: Barnehagen ligger midt i boligområdet på Kornmoenga på Tårnåsen.
Powered by Labrador CMS