KLAR FOR MARKED: Hvordan illustrer man at Ingierkollen Rustad Slalomklubb inviterer til bruktmarked? Jo, slik.

Nå kan du gjøre et bruktkupp

Til helgen er det storstilt bruktmarked for vintersportsutstyr på Kolbotn.

Publisert

Sjekk boder, garasjer og loft! Lørdag 19. og søndag 20. oktober  tar Ingierkollen Rustad Slalomklubb (IRS) sats og inviterer til et stort bruktmarked for vinterutstyr.

Dermed børstes det også støv av en tidligere populær tradisjon.

– Jeg vet at IRS hadde det tidligere, av en eller annen grunn forsvant det, sier Christian Jæger, styreleder i klubben.

Han er sendt ut på klubbens vegne for å illustrere saken på barmark i Ingierkollen, og det er definitivt ingenting å ta styrelederen på når det gjelder innsats. Han er selv kledd i relevant utstyr fra topp til tå, et helt bagasjerom med ski slepes ut i bakken og han omkranses til slutt av skøyter, staver og sko.

STYRELEDER: Christian Jæger (delvis skjult) er styreleder i IRS.

Slik leverer du utstyr

Men han og klubben vil ha mer. Mye mer.

– Vi håper så mange som mulig vil kvitte seg med utstyr de ikke trenger lenger, men som kan leve videre hos noen andre. Mellom onsdag 16. til fredag 18. oktober åpner vi dørene her i klubbhuset vårt i Ingierkollen og håper folk kommer med utstyr.

Klubbhuset ligger for øvrig ganske nøyaktig midt i slalåmbakken, rett på utsiden av tennisbanene og parkeringsplassen. Her er det bare å kjøre ned bilen, lesse av og gjøre en god gjerning.

KLUBBHUS: Ikke bare er dette et klubbhus. Det er også en varmestue for kalde alpinkjørere og en møteplass for klubbens medlemmer.

Marked på Ingierkollen ungdomsskole

Selve markedet er altså påfølgende lørdag og søndag, i gymsalen på Ingierkollen ungdomsskole. Og hvis ditt utstyr selges videre, kan det bli klingende mynt også i din kasse.

–  Salgssum på varer priset til 300 kroner eller mindre tilfaller klubben i sin helhet, men over denne summen så mottar du 75 prosent av salgssummen. Da blir det litt på oss og mer på deg, forklarer Jæger.

Han understreker at det ikke er nødt til å være alpinutstyr.

– Vi er interessert i alt som har med vintersport å gjøre. Det trenger ikke å ha noe med alpint å gjøre, selv om vi driver med det, sier han.

STØVLER: Har du et par som har blitt for små eller ikke er i bruk. Da har du muligheten til å gi de nytt liv nå.

Rekker du ikke innom med utstyr onsdag, torsdag eller fredag til uken, kan du også levere utstyr direkte på Ingieråsen skole fra klokken 10.00 på lørdag. Åpningstider for markedet er lørdag fra 10.00 til 18.00 og søndag fra 10.00 til 17.00.

PS: Utstyr som ikke blir solgt kan hentes i klubbhuset mandag mellom 18 til 20. Ellers tilfaller det klubben.

PS2:  Det vil også være mulig å få preppet alpinski i løpet av helgen, få informasjon om klubbens alpinkurs, og kjøpt seg noe godt i kiosken.

Powered by Labrador CMS